Bezoek

Het Allard Pierson Museum is het archeologiemuseum van de Universiteit van Amsterdam. We tonen de betekenis van oude beschavingen voor de hedendaagse Europese cultuur op een actuele en uitdagende manier. Dat doen we voor een zo groot mogelijk geïnteresseerd publiek, aan de hand van een archeologische topcollectie en in samenwerking met collega-instellingen, talentvolle studenten en excellente onderzoekers.

Update semi-permanente opstelling

Onze tijdvakken 'Van Rome tot Romeins' en 'Van Alexander tot Cleopatra' zijn inmiddels te bezoeken: dit zijn de eerste tijdvakken in onze nieuwe semi-permanente opstelling die al te bezoeken zijn: we werken hier de komende tijd aan verder. 

Griekse afdeling en Nabije Oostenzaal tijdelijk gesloten

We zijn bezig met de herinrichting van het museum. Daarom zijn op dit moment de Griekse afdeling en de Nabije Oostenzaal gesloten. Hou vooral onze site in de gaten voor meer informatie.

Onze excuses voor het ongemak.

Rolstoeltoegankelijk

Het Allard Pierson Museum is volledig rolstoeltoegankelijk. Het is echter wel makkelijker om de ingang van de Bijzondere Collecties te kiezen op de Oude Turfmarkt 129. Dan bent u direct in de buurt van de lift.

Adres

Bezoeker Allard Pierson Museum, foto Monique Kooijmans

Gepubliceerd door  Allard Pierson Museum

7 april 2017