Stop Motion filmpjes maken

22apr2017 07mei2017 13.00

Workshop

Vind jij de Romeinen ook zo mysterieus en spannend? En vind je het leuk om zelf verhalen te bedenken? Kom dan in de meivakantie naar het Digital Museum Lab in het Allard Pierson Museum.

Met behulp van Romeinen Playmobil maak je zo een spannend avontuur in stop-motion. Verhalen over gladiatoren, keizers en soldaten, niets is te gek.

Praktische informatie

Elke dag kan je in de meivakantie van 13.00 tot 17.00 uur stopmotion filmpjes maken op de tweede verdieping van het Allard Pierson Museum in het Digital Museum Lab. Iedereen mag meedoen en je kunt je filmpje uploaden op ons Youtubekanaal. Let op: op de momenten dat er stop-motion workshops worden gehouden, is het Digital Museum Lab tijdelijk gesloten. De workshops zijn op woendag 26 april, zondag 30 april, woensdag 3 mei en zondag 7 mei van 13:30 tot 15:30. Meedoen met de workshop is gratis, inschrijven kan hier.