Op de foto als Romeinse hulpsoldaat of Romeinse dame

22apr2017 07mei2017 13.00

Workshop

Altijd al willen weten hoe je eruitziet als Romein? Kies één van de kostuums en tover jezelf in de fotostudio om tot Romeinse hulpsoldaat of chique Romeinse dame.

Nadat je op de foto bent geweest voor ons scherm, kun je zelf kiezen welke achtergrond je bij je foto wil. De foto kun je meteen naar jezelf mailen, dus zo heb je iets leuks als je weer thuis bent.

Praktische informatie

Elke dag kan je in de meivakantie van 13.00 tot 17.00 uur op de foto op tweede verdieping van het Allard Pierson Museum in het Digital Museum Lab. Iedereen mag meedoen. Naast de fotostudio zijn er tijdens de meivakantie ook allerlei andere activiteiten in het museum. Let op: op de momenten dat er stop-motion workshops worden gehouden, is de ruimte tijdelijk gesloten. De workshops zijn op woendag 26 april, zondag 30 april, woensdag 3 mei en zondag 7 mei van 13:30 tot 15:30. Meedoen met de workshop is gratis, inschrijven kan hier.