Kinderworkshop - Storytelling met Stop Motion

let op! Meerdere data

23apr2017 07mei2017 13.30

Workshop

Schrijf jij graag verhalen? Vind je tekenen heel leuk? Of houd je je misschien liever bezig met filmpjes maken? Schrijf je dan nu in voor onze storytelling workshop.

Na een bezoek aan de Romeinse afdeling, krijg je per drietal een object/thema toegewezen. Daarna ga je in het Digital Museum Lab in jouw groepje aan de slag met het schrijven van een script voor je verhaal. Wij helpen je met het ontwikkelen van een verhaallijn en het maken van een storyboard. Speel daarna je zelfgemaakte verhaal na met Playmobil en maak er een stop-motion film van! Natuurlijk kun je na afloop je filmpje via YouTube delen met je vrienden en vriendinnen!

Tijden: 13.30 - 15.30 uur
Kosten: Gratis maar je moet wel in het bezit zijn van een toegangsbewijs voor het museum
Data:

• Woensdag 26 april
  • Zondag 30 april
  • Woensdag 3 mei
  • Zondag 7 mei

De workshop wordt op verschillende dagen en tijden gegeven dus kijk goed welk moment je kiest in het aanmeldformulier. Mocht de workshop vol zitten dan hoor je dat zo snel mogelijk. De workshop is voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en er zijn 9 plaatsen per workshop beschikbaar.