App over Orient Express in de app store

Tentoonstelling in het museum

16 oktober 2015

Bent u fan van treinen? Dan is deze app een absolute aanrader. Maar ook voor iedereen die van geschiedenis en nostalgische beelden houdt. De app is opgebouwd uit tien delen: van Voorgeschiedenis tot Laatste trein. Elk deel bestaat uit bondige teksten, rijk geïllustreerd met historische afbeeldingen en interactieve onderdelen: - Honderden historische foto's, affiches en brochures in hoge kwaliteit - Tientallen ooggetuigenverslagen van bekende en onbekende reizigers - 360º rondkijken in luxe slaap- en restauratierijtuigen en monumentale stations - Interactieve routekaarten en stadsplattegronden van Parijs tot Istanbul In het Allard Pierson Museum is een kleine tentoonstelling te zien van affiches van de Orient Express en u kunt hier natuurlijk ook de app testen.